torsdag 2. juli 2009

Sommer!!!

Det ble plutselig stille her på bloggen, det var ikke sjokket og gledesrusen over utmerkelsen, men heller ferien og sommerer som tok meg med storm. Først en uke i Parga, hvor dette var utsikten fra terrasen og rommet vårt! Deilig og varmt med late dager på stranden!
På ettermiddagen og kvelden kunne vi traske i Pargas smale smug, her fra trappesmuget som gikk rett utenfor hotellet vi bodde.


Dette forlatte huset ligger med utsikt ut mot havnen, og det lille kapellet ovenfor. Tenk å få pusse opp det.....dream, dream....og siden ha det som sitt eget lille ferieparadis...dream, dream..
I Parga ligger en gammel borg, mellom sentrum og Valtosstranden, denne er blitt beleiret og revet flere ganger, men heldigvis gjennoppbygd. Her kan utsikten nytes i flere retninger, og det finnes et herlig lite kafè i borgen, hvor man hver kveld bør nyte en herlig gresk iskaffe!!




Vel hjemme, var det duket for Bygdedag. Jeg måtte da prøve å vise hva jeg kan tilby gjennom mitt lille foretak; Elli Interiør. Viste to kontrastmiljøer, et landlig og et mer klassisk/ moderne! Men legg merke til design stolen, Ghost, fra Kartell! Denne transparente stol, smelter inn i de fleste miljøer. Den kan i tillegg stables og brukes ute, meget praktisk altså!


Ingen kommentarer: