tirsdag 27. oktober 2009

Hjelp!!! Hardisken er død!

Det er helt tragisk, men hardisken på vår data er helt død! Mange år med bilder og dokumeneter er borte, hadde vi noen back up? NEI!!!! Var igang med å sortere bilder og organisere de for å lagre de eksternt...ble ikke ferdig:( Mange interør bilder er også borte, men de her på bloggen eksisterer da! Min eldste datter har hatt et prosjekt på skolen i Kunst & Håndverk. De skulle lage noe i redesign. Jeg har spart noen ullgensere jeg hadde tenkt å lage puter av, hun fikk den ene....
Hun har klippet til. Nålet, tråklet og sydd i glidelås. Så kom det litt pynt på i form av diverse gamle knapper! Ikke verst! Kan nok bli bra på rommet hennes etterhvert....det skal nemlig pusses opp:) Det skal ha en helt lys nyanse på veggene - hvite evt. litt brutt mot grått. Detaljene og møbler i grått og sort. Vil kanskje snike seg inn noen detaljer i farger, detaljer som kan endres med årstider, trender eller stemninger! Skal i gang med dette nå i november!

Av ermene ble det et par pulsvanter! Vurderte å lage et en hals eller et halssmykke av halsen på genseren, men det ble å dra redesignen litt langt...:)


1 kommentar:

Jansson bygger hus sa...

Dere er jammen kreative hele gjengen! :)