mandag 9. november 2009

Hva skjer???

Endelig er vi i gang med eldste datterens rom. Ikke så trivelig å kikke inn nå, men vi selv kan se det for oss hvor bra det kommer til å bli:)
En innebygd seng, som ble laget og rosemalt for 11 år siden er fjernet....det er litt trist. Farfar bygde senga, mormor hjalp til med å tegne opp mønstret til rosemaling, selv var jeg høygravid med yngste datteren og det var litt av en jobb å gå opp og ned på taburetten for å male de øverste rosene. Nå er den fjernet og ligger på låven. Strie er revet av veggene, de er pusset og sparklet og vi (les:mannen i huset)er i gang med takmaling. I morgen skal jeg male vinduet og element.

I går var det farsdag, mannen i huset fikk dette skiltet av oss damene, så nå går han rundt og bare sier; "Yes Dear!" Den perfekte farsdagsgave:)

Vi har fortsatt data trøbbel, må ta med meg jobb pc`n hjem for å kunne lage innlegg. Ebba tar en liten pause i pc veska:)


1 kommentar:

Jansson bygger hus sa...

Haha! Bra skilt :) Ikke bare bare å väre eneste hanen :) Rommet til S kommer til å bli kjempe fint, gleder meg til å se! Håper datatröbbel löser seg snart! God natt!