lørdag 28. mars 2009

Vår

I fjor gjorde vi en vår tur til Amsterdam. Den var i mars vi var for tidlig ute for å se tulipanene blomstre, men jeg kjøpte med meg 50 tulipaner på et av blomstermarkeden. I en blomsterforetning i Amsterdam fant jeg denne vasen, som var perfekt for tulipaner, og med en form som virkelig tiltaler meg! Man kan også ha andre blomster eller oppsatser i den!
Når jeg er ute og reiser ser jeg mye på arkitektur, det fasinerer meg! Her er et inngangsparti fra Haag. En enkel svart dør omgitt av fantastiske blyglass vinduer, jeg kan forestille meg lyset som disse skaper i hallen innenfor! Jeg er opptatt av hvordan eksteriøret påvirker interiøret...viktig med en sammenheng synes jeg!

Et hus med en slik fasade og et så spennende tak, tenk på hvilke fantastiske og unike rom det sikkert skjuler seg innenfor!




mandag 9. mars 2009

Gamle og nye mugger!

Jeg er ganske svak for gamle mugger...en del av dem har jeg faktisk plassert i den store gamle tallerkenhylla på kjøkkenet, som dere ser et lite hjørne av her, men her er det jo ingen mugger..he, he..skal vise mer av hylla og muggene senere!!! ....men her har jeg tatt ned noen av muggene, og satt de sammen med litt annet smått og godt! Den størtse er gammel og den har jeg vist tidligere...veldig søt...den mellomste er kjøpt på en ferie i Østerrike for 9 år siden...den minste fra en tur til Nederland, nærmere bestemt Maastrich...jeg synes nemmelig at det er hyggeligere å finne en søt mugge som suverni enn ett eller annet "made in Taiwan".... Hver mugge gir meg gode reiseminner! Hva samler dere på deres reiser, skriv gjerne en kommentar eller vis det på bloggen deres!