søndag 18. januar 2009

Det fantastiske vinduet

Lenge siden sist...fryktelig lenge...huff, jeg er elendig til å følge opp bloggen min. I høst fan jeg et utrolig flott vindu som jeg hadde en plan for, nå avsløres planen...

Lenge hadde jeg gått med planer om å gjøre noe med soverommet, som hadde en gulblomstret tapet, som jeg var lei, men mannen min syntes den var fin (les:han hadde ikke lyst på noe oppussningsprosjekt!) Inspirert av min mors oppussningstaktikk-puss opp mens gubben er på jobb! En dag min far dro på jobb, ryddet mor kjøkkenet, så gikk hun i gang med å male det, ryddet ting på plass og far kom hjem til ferdig middag...med til historien hører det også at han ikke oppdaget at kjøkkenet var malt, snakk om menn og deres observasjonsevne.

Men dette soverommet ville kreve noe mer enn en dag, veggene ville kreve tre strøk maling og tapetsering hadde jeg aldri gjort før...men så åpnet det seg en mulighet, min kjære dro på en ukes jobb i Skotland og jeg dro på meg malingshabitten og kom i mål! Heldigvis la han merke til forandringen!
Lampeskjermene fikk et lite løft, med nye blonder og et tekstil trykk!

Over vinduet henger en smidd del tilhørende en hesteslede...noe jeg fant i den gamle smia på gården, litt sandblåsing for å fjerne litt av rusta...men ikke alt, og så et strøk med lakk for at den resternde rusta ikke skulle smitte over på veggen!


Noen tapeserte eksker til å oppbevare skjerf m.m. i!




Så hvis man planlegger litt, kan man ta innersvingen på menn som ikke har lyst til å pusse opp!
Klem fra Jeanette